Bartnik Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, Ponieważ nie znalazłem w "szukajce" jakie podłoże będzie dla niej najlepsze mam do dyspozycji piasek(tym razem rzeczny... zdjęcie niżej "kupny" zostawiam na mieszankę do kapturów), perlit, pumeks, torf , suchy torfowiec. Z góry dziękuje za każdą odpowiedź. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Ja do moich rosiczek miniaturowych stosuję mieszankę torf i piasek 2:1 lub 3:2 i bardzo dobrze się sprawdza. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 11 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Nada się ten piach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Może być, ale przydały by się większe ziarenka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Piach rzeczny nie za bardzo lepszy żwirek zakupiony w sklepie zoologicznym (co do frakcji jest OK) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Przecież jest napisane że kupny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 (tym razem rzeczny... zdjęcie niżej "kupny" zostawiam na mieszankę do kapturów) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi