saszajackson Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam , kilka dni temu byłam niedaleko Golczewa nad małym jeziorem w samym środku lasu i chciałam się z wami podzielić fotkami Będę tam (mam nadzieje) za dwa tygodnie to zrobię lepsze zdjęcia aparatem. Edytowane 2 Października 2012 przez saszajackson Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 21 Sierpnia 2012 Share Napisano 21 Sierpnia 2012 Nawet blisko mnie Cudo, nie ma to jak naturalne środowisko. Sphagnum, rosiczki i wszystko skąpane w słońcu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Fotki wcale nie są takie złe, jest na czym oko zawiesić To jakiś rezerwat, czy zagubione w lesie, zarastające jeziorko? No i jak tam trafiłaś - planowana wyprawa, czy przypadek? Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez Arturr0 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saszajackson Napisano 22 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Fotki wcale nie są takie złe, jest na czym oko zawiesić To jakiś rezerwat, czy zagubione w lesie, zarastające jeziorko? No i jak tam trafiłaś - planowana wyprawa, czy przypadek? Moja ciocia jeździła tam kilkanaście lat temu i zapragnęła odwiedzić te miejsce po latach.Miejsce świetne bo mało kto o nim wie , znajduje się głęboko w lesie .Woda przejrzysta a co najważniejsze pełno rosiczek i przepięknego jasno zielonego mchu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 22 Sierpnia 2012 Share Napisano 22 Sierpnia 2012 Ja niedawno byłem w Żarach , tylko że nie widziałem za dużo rosiczek na torfowcu ,lecz na piachu co pięknie wyglądało (to chyba rzadko spotykane ) .http://www.rosliny-owadozerne.pl/Rosiczka-posrednia-i-okraglolistna-w-okolicy-Zar-t12574.html tu są zdjęcia i ten pierwszy filmik to to miejsce(Byłem tylko na "piaskownicy" .No i na torfowisku były pływacze bo było zalane torfowisko , jeden kwitł . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi