Redgreen Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Dziś spotkałem latającego "owadożera" w postaci nietoperza na klatce schodowej w bloku. Pełno tego lata wieczorami i wiem że lubią nocować w blokowiskach. Ale na tablicy informacyjnej i przy wejściu w biały dzień się nie spodziewałem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 HA! Nawet się do zdjęcia uśmiechnął Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio802 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Hehe.. raz mi taki wleciał do domu xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Ale futrzany xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 U mnie w domu też wleciał jeden do pokoju dziecięcego... ale to było ze dwa lata temu . Co to za gatunek, to nie wiem - pewnie jakiś Nocek, bo Gacek to chyba raczej nie jest - słabo rozróżniam nietoperze. Ale zareagowałeś jakoś? Tzn. pomogłeś mu się wydostać z tej klatki schodowej na zewnątrz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 23 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Jak chciałem mu pomóc to się obudził i wystawił kły z głośnym piszczeniem-syczeniem co widać na drugim zdjęciu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Jak chciałem mu pomóc to się obudził i wystawił kły z głośnym piszczeniem-syczeniem co widać na drugim zdjęciu. Nie, to na pewno jest uśmiech Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewcio802 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Nie, to na pewno jest uśmiech Hahah Na 100 % Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 Gacek to na pewno nie jest. Obstawiam że to jest nocek duży. Bardzo ładnie się uśmiechnął. Fascynują mnie te zwierzęta tylko mam małą wiedzę na ich temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 23 Sierpnia 2012 Share Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Heh, ja ostatnio pijąc piwko pod chmurką wpadłem na genialny pomysł pozbycia się problemu komarów. Zwisający sobie na moim ramieniu nietoperz reagujący na zbliżającego się owada, po czym powracający na ramię. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redgreen Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Dowiedziałem się z pewnego źródła że nietoperz to mroczek posrebrzany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Faktycznie jakiś tak - jakby "siwy", więc nazwa polska jak najbardziej trafiona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sknerus Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie wiem jak takie straszydło można lubić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Dla innych (dzieci) muchołówki są straszne . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ioreth Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Piękny! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi