Gekon Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Wiem że gdzieś na forum był taki temat tylko nie potrafię go znaleźć. Czy ktoś wie gdzie można by dostać koszulki ze zdjęciami owadożerów? Albo takie obrazki które trzeba położyć na koszulce i przeprasować i już są przyklejone. A może by tak zorganizować 'akcję' zgromadzania zdjęć na takie coś? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Temat, zdaje się, umarł śmiercią naturalną niestety. Tutaj temat o który pytasz: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...amp;hl=koszulki . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 24 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2012 O właśnie o ten mi chodziło Dzięki. Może by tak temat odnowić, bo pomysł wydaje się być fajny a ponieważ jest więcej hodowców to byłoby więcej zainteresowanych...? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Chcesz taką koszulkę? Idź do najbliżej firmy zajmującą się reklamą. Zrobią Ci na zamówienie za +/- 30zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudas Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Dokładnie, ostatnio robiłem kilka koszulek z nadrukiem za 27 zł/szt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi