Bartnik Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, Pomóżcie mi z nazwą tego oto cudu.... Nepenthers cv 'Louisa'?? ktoś chętny mogę zakupić są dwa ;p jutro jadę do wro więc szybko! Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 jaka cena? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2012 75,99zł dzbanki po 30 centymetrów;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-AND- Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Masz jeszcze jakieś inne zdjęcia tego dzbanka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 30 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Nie mam i raczej nie będę miał... chyba, że do jutra uzbieram całą sumę i kupię są 2 rośliny w doniczce a w drugiej 4:Pp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam69691 Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Nie mam i raczej nie będę miał... chyba, że do jutra uzbieram całą sumę i kupię są 2 rośliny w doniczce a w drugiej 4:Pp Czy tą krzyżówkę można hodować na parapecie? Szukałem informacji na jej temat to niewiele tego jest. Transakcja doszła do skutku? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 31 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Patrząc po roślinach które były krzyżowane to tak, niestety nie (przeprowadzka itd, itp= brak pieniędzy..) roślina jest piękna przynajmniej według mnie. Jest w 4 sklepach w Polsce link Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepton Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Na moje oko to słabo wybarwiona miranda, ale znawcą dzbaneczników nie jestem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twargor Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 Z 'Mirandą' to ona ma niewiele wspólnego. W tym temacie jest więcej informacji o dzbaneczniku: http://www.rosliny-owadozerne.pl/N-Linda-N...ary-t14986.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 31 Sierpnia 2012 Share Napisano 31 Sierpnia 2012 (edytowane) Nic specjalnego, Luisa nawet nie jest ładną krzyżówką, niestety... Miranda jest znacznie ciekawsza. Natomiast Linda wygląda ciekawie:) Edytowane 31 Sierpnia 2012 przez Mort Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi