PowerpointPL Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Witam, Dzisiaj rano zauważyłem na w ziemi malutkich siewek rosiczek larwy przędziorka.Jak je zwalczyć,czym? Bardzo szkodzą? Proszę o szybką odpowiedź.Roślinę od razu odizolowałem od reszty.Ta larwa wygląda tak:biała z czarnym 'czymś' w środku i czarną główką. Pozdrawiam PowerpointPL Edytowane 9 Września 2012 przez PowerpointPL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Na pewno coś znajdziesz http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...2Bprz%EAdziorki Jesteś pewny że to przędziorek? A może to ziemiórka? Edytowane 9 Września 2012 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xillo Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Też myślę, że opis pasuje do ziemiórki. Malutkim rosiczkom mogą zaszkodzić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Tak czy inaczej i o przędziorkach i o ziemiórkach już było wałkowane na forum ze 100 razy. Wystarczy poszukać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi