Lemiesz Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Chcę się z wami podzielić moją hodowlą i oto ona Sarracenia Barbapappa Sarracenia Catesbaei Drosera sp. South africa Drosera venusta SAF Drosera peltata Drosera rotundiifolia Drosera Dielsiana Drosera All red Drosera Alicji Aliciae Drosera capensis typical Drosera capensis alba Drosera Nidiformis Drosera Madagascarienis Pinguicula Cyclosecta Nepenthes Ventrata Nepenthes Rebecca Soper Dionaea Muscipula Regular form Dionaea Muscipula Dingley gigant Dionaea Muscipula Royal red Proszę o wpisywanie komentarzy na temat mojej hodowli oraz które z tych roślin chcielibyście zobaczyć w innych ujęciach piszcie Dziękuje za wszystkie komentarze Edytowane 19 Października 2012 przez Lemiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Raczej N. ventricosa x alata lub jak kto woli to N. x ventrata ładne roślinki. Pozdrawiam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Piękne roślinki , a szczególnie rosiczki . Gratuluję . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Pięknie, zazdroszczę! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Ładne rośliny Tak jak przedmówca już zwrócił uwagę - dzbanek to ventrata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Dzisiaj w godzinach popołudniowych nastąpi aktualizacja przedzimowa chyba że wdrożę mój plan. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 19 Października 2012 Autor Share Napisano 19 Października 2012 Aktualizacja przedzimowa Sarracenia Alata x catesbaei Sarracenia Catesbaei bardzo młodziutki okaz Drosera rotundiifolia młodziutkie okazy po spotkaniu z kotem Cephalotus follicularis w końcu zaczął odbijać Pinguicula esseriana Pinguicula weser Drosera sp. South africa Jak się dobrze przyjrzeć to jest ich masa Drosera binata Drosera botswana Dionaea Muscipula Red Green Dionaea Muscipula Dentate clone Dionaea Muscipula Dentate clone i Red Green w ilości 3:1 Sarracenia Juthatip Soper Zawsze o niej marzyłem i się spełniło Jak są jakieś nieścisłości proszę pisać Jeśli macie jakieś rośliny na wymianę do oddania lub sprzedaży których nie ma na tej liście pisać na pewno się dogadamy (dotyczy też nasion) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 W doniczce z Drosera botswana masz jakiegoś pływacza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Żeby to tylko tam w każdej doniczce są Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Ja mam coś takiego w doniczce z muchołówką. Wiesz może jaki to pływacz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Ja mam coś takiego w doniczce z muchołówką. Wiesz może jaki to pływacz? Mam gdzieś z zapisany jak znajdę to ci wyślę na PW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi