Masiol Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Witajcie. Przedstawiam Wam mojego cefala, który pierwszy rok spędził na zewnątrz (od maja do października). Trzymany był w pełnym słońcu. Wybarwił się genialnie. Przez poprzednie sezony trzymałem go w domu, niestety nie wybarwiał się tak, jak teraz. Enjoy! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Przepiękny okaz Od dawna go masz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Genialny . Wygląda jak polakierowany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Absolutnie fantastyczny! Gratulacje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Świetny! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Wygląda naprawdę genialnie! Gratulacje! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Super cefek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
>>nepenthe<< Napisano 6 Października 2012 Share Napisano 6 Października 2012 Ale świetny CEFALEK !! Gratuluję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 6 Października 2012 Autor Share Napisano 6 Października 2012 Ze 4 lata chyba u mnie jest. A kupiłem go...w Planta Europe. W tym tak bardzo atakowanym za słabą jakość sklepie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 7 Października 2012 Share Napisano 7 Października 2012 Ze 4 lata chyba u mnie jest. A kupiłem go...w Planta Europe. W tym tak bardzo atakowanym za słabą jakość sklepie. Łe tam, cefale mieli niezłe i do tego wystawiane dość regularnie na aukcjach na allegro - można było coś tanio wyrwać. Tak w ogóle - piękna roślina. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi