Bartnik Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Co myślicie o dokarmianiu roślin BCAA? Znalazłem fajny artykuł na cp wraz z przekonywującymi wynikami próbował ktoś? Od poniedziałku chcę spróbować ... 30 kapsułek kosztuje ok 5 zł jedna starczy na ok tydzień jak i nie więcej? Link do tematu KLIK Dokarmiane będą: "helki" i dzbaneczniki(tu na razie te tańsze ok. 3 gatunki) Będę się starał na bieżąco dodawać zdjęcia, spostrzeżenia jak i wyniki małego eksperymentu. Edytowane 13 Października 2012 przez Bartnik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Spróbuj a sam się przekonaj. Ja dokarmiam pyłkiem pszczelim dzbanka i rośliny w terrarium. Wyniki są powalające, z resztą można o nich na forum przeczytać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 (edytowane) Z niecierpliwością będę czekał na wyniki, zalega mi trochę tego BCAA po szafkach, może w końcu się przyda. :-) edit: I jak tam, widać jakieś rezultaty? Edytowane 31 Października 2012 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi