Sevillo Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 (edytowane) W tym temacie piszemy swój ulubiony sport ,idola i drużynę . To ja zacznę : sport - piłka nożna idol - Seydou Doumbia drużyna - CSKA Moska Edytowane 14 Października 2012 przez sevillo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
>>nepenthe<< Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 To ja drugo sport - piłka siatkowa idol - brak drużyna - Wisła AGH Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorbs Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Sport - Żużel Idol - Protasiewicz Drużyna - Falubaz Zielona Góra ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadomaniak Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 (edytowane) To ja będę czwarty : sport - piłka nożna idol - Łukasz Piszczek (który jest sąsiadem moich dziadków ) drużyna - TS Podbeskidzie Edytowane 14 Października 2012 przez owadomaniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubaa Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Siatkówka Idol: Bartosz Kurek, Krzysztof Ignaczak Ulubiona drużyna : PGE Skra Bełchatów Piłka Nożna Idol: Zlatan Ibrahimovic Drużyna: AC Milan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Sport: Oddany do głębi F1.... po sezonie czasem Snooker Nie kibicuję jakos szczególnie konkretnej ekipie czy kierowcy.... po prostu cała F1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sevillo Napisano 15 Października 2012 Autor Share Napisano 15 Października 2012 Widać że jest dużo kibiców Falubazu . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi