naven Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Hej! To niesamowite! W ciągu zaledwie siedmiu dni aż 17 tysięcy osób dołączyło do nas i podpisało apel przeciwko uprawom GMO w Polsce. Teraz czas na Ciebie. Uprawy GMO przynoszą zysk jedynie wielkim zagranicznym koncernom, które nie dbają ani o ludzi takich jak my, ani o środowisko. Teraz, gdy rozstrzyga się kwestia genetycznie modyfikowanych upraw w Polsce, potrzebujemy także Twojego głosu, żeby wywrzeć skuteczny nacisk na rząd. Dołącz do nas i razem powiedzmy politykom, że chcemy skutecznego i szczelnego prawa przeciw GMO w polskim rolnictwie. Podpisz apel. Im będzie nas więcej, tym nasz głos będzie silniejszy! Joanna Miś, Greenpeace Polska Kasia Jagiełło i Klaudia Wojciechowicz, ?GMO to nie to?' Koniec rolnictwa jakie znamy Ja już podpisałem, liczę na waszą pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Podrzuciłem link do tego apelu jakiś czas temu na shoutboxie. Myślałem, że mnie wyniosą. Mój podpis tam oczywiście widnieje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Podpisałem i umieściłem link na bardzo aktywnym forum BOINC@Poland. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Też dałem swoje poparcie . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 19 Grudnia 2012 Share Napisano 19 Grudnia 2012 Podpisane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi