Skocz do zawartości

Szukam mieszkania - Warszawa

Ioreth

Rekomendowane odpowiedzi

Drodzy forumowicze,

na skutek różnych zawirowań życiowych zmuszona jestem szukać sobie samodzielnego pokoju lub mieszkania w stolicy.

Wymagania - niewielkie: potrzebuję >20m2 dla siebie, kota i roślin w I strefie biletowej. Nie palę, pracuję 5 dni w tygodniu, ogólnie niekłopotliwa ze mnie istota.

Nie potrzebuję jaccuzi, miejsca parkingowego, marketu pod blokiem i szkół w okolicy.

Zależy mi na czymś, co nie będzie 16-metrową klitką, ziemianką bez okien, czy zaadaptowanym schowkiem na miotły z łazienką wspólną wraz z innymi lokatorami (tak, trafiałam na takie oferty...).

Jeżeli ktoś z Was ma - lub słyszał, że ktoś z jego znajomych ma mieszkanie "po babci" na wynajem tylko dla sprawdzonej, normalnej osoby, niech da znać!

Koszty, które jestem gotowa ponieść, to ok. 1000 zł po wliczeniu w to wszystkich opłat licznikowych. Jeżeli pokój - to wiadomo, odpowiednio mniej...

Z góry dziękuję za rozważenie!

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.