Ioreth Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Drodzy forumowicze, na skutek różnych zawirowań życiowych zmuszona jestem szukać sobie samodzielnego pokoju lub mieszkania w stolicy. Wymagania - niewielkie: potrzebuję >20m2 dla siebie, kota i roślin w I strefie biletowej. Nie palę, pracuję 5 dni w tygodniu, ogólnie niekłopotliwa ze mnie istota. Nie potrzebuję jaccuzi, miejsca parkingowego, marketu pod blokiem i szkół w okolicy. Zależy mi na czymś, co nie będzie 16-metrową klitką, ziemianką bez okien, czy zaadaptowanym schowkiem na miotły z łazienką wspólną wraz z innymi lokatorami (tak, trafiałam na takie oferty...). Jeżeli ktoś z Was ma - lub słyszał, że ktoś z jego znajomych ma mieszkanie "po babci" na wynajem tylko dla sprawdzonej, normalnej osoby, niech da znać! Koszty, które jestem gotowa ponieść, to ok. 1000 zł po wliczeniu w to wszystkich opłat licznikowych. Jeżeli pokój - to wiadomo, odpowiednio mniej... Z góry dziękuję za rozważenie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi