Marrom Napisano 13 Stycznia 2013 Share Napisano 13 Stycznia 2013 Może ktoś z Was szuka: http://allegro.pl/rosliny-miesozerne-2003-...2941068758.html (To nie moja aukcja) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Szybko poszło. Będę zatem czekał dalej na okazję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Książka jest poszukiwana przez wielu. Sprzedający - pewnie nieświadom tego faktu - sprzedał za cenę symboliczną raczej. Knigę oczywiście warto nabyć, ale to forum jest solidniejszym źródłem wiedzy na temat roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Książka jest poszukiwana przez wielu. Sprzedający - pewnie nieświadom tego faktu - sprzedał za cenę symboliczną raczej. Knigę oczywiście warto nabyć, ale to forum jest solidniejszym źródłem wiedzy na temat roślin. I podobno dużo w niej błędów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 Książka nie jest idealna jednak jedyna "taka" wydana w j. polskim. Druga sprawa, to jej wiek. 10 lat to może nie jest wiele ale 10 lat temu innej wiedzy na temat hodowli roślin owadożernych w Polsce nie było. Co do błędów. Niestety są: http://www.rosliny-owadozerne.pl/Ksiazka-R...-Tez-t7819.html choć dla laika i tak są bez znaczenia. Ja cenię ją za informacje np. na temat budowy pułapek, roślin. Porady hodowlane niestety mocno odstają od obecnych, wypracowanych technik i są mało przydatne. Pomimo wad zawsze będę ja polecał W cenie 12zł tym bardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturr0 Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 To ja kupiłem książkę na tej aukcji. Dzięki Roman, za "cynka" . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi