Skocz do zawartości

Wystawa roślin owadożernych - Warszawa 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Albert przekazał pierwsze informacje na temat planowanej, warszawskiej wystawy roślin owadożernych. Podobnie jak w latach ubiegłych wystawa ma odbyć się w maju. Prawdopodobny termin to 25-26 maja 2013. Jest to jednak wstępny termin i może ulec zmianie.

Jak było rok temu? Możecie zobaczyć w tym temacie: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...14628&st=45

Odnośnik do odpowiedzi

• Odpowiedzi 45
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Dokładnie ^^

Wystawa może będzie trzydniowa, przy czym w piątek głównie ze względu na prelekcje dla szkół i wycieczki szkolne - to jest jeszcze do dogadania.

W każdym razie będziemy chcieli tą naszą warszawską imprezę porządnie rozreklamować, co do szczegółów będę pisać wkrótce ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 1 month later...

Termin potwierdzony - zatem zapraszamy serdecznieee!

Musieliśmy o wystawę trochę powalczyć, lewa szklarnia będzie w tym czasie w remoncie i kierownictwo nie było zbytnio przychylne, żeby w ogóle w tym roku robić warszawskie święto mięsożerom i ich wielbicielom, ale na szczęście się udało, również dzięki dobrej woli szefowej szklarni Ogrodu:)

Wkrótce plakat - wielka prośba - pomóżcie w rozreklamowaniu imprezy! Jeśli ktoś będzie miał możliwość dotrzeć do miejsc, które pomogą nam naszą wystawę dobrze rozreklamować, mogę podesłać wersję papierową. Mile widziane inne pomysły, które mogą pomóc w rozreklamowaniu ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Nie lubię monopolu. To źle wpływa na konkurencję :P

W tamtym roku Carnisana miała zarówno swoje rośliny jak i Davida. I było git.

Btw- chłopaki z Carnisany, wiecie może czy w tym roku David planuje wpaść czy powtórzy manewr sprzed roku?

Pozdro

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością jeśli David nie wpadnie, będziemy mieli jego rośliny, tak jak w zeszłym roku. Wątpię, żeby David wpadł osobiście, ewentualnie może uda nam się jakoś pokombinować, żeby był bardziej w charakterze towarzyskim, żeby nie generować zbyt dużych kosztów, które mimo wszystko nie zawsze się zwracają przy konieczności tak dalekiej podróży.

Do Witka już pisałem, czekam na odzew:) Mam nadzieję, że pomimo wyłączenia jednej szklarni z powodu remontu, frekwencja w miarę dopisze;)

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam Carnisanie nic do zarzucenia, ale większość (jeśli nie wszystkie) moich roślin pochodzi od nich właśnie, a chciałbym w tym roku trochę wzbogacić pulę genetyczną mojej hodowli ;)

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.