Marrom Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Albert przekazał pierwsze informacje na temat planowanej, warszawskiej wystawy roślin owadożernych. Podobnie jak w latach ubiegłych wystawa ma odbyć się w maju. Prawdopodobny termin to 25-26 maja 2013. Jest to jednak wstępny termin i może ulec zmianie. Jak było rok temu? Możecie zobaczyć w tym temacie: http://www.rosliny-owadozerne.pl/index.php...14628&st=45 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 meeeeeeeeeeelanż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Dokładnie ^^ Wystawa może będzie trzydniowa, przy czym w piątek głównie ze względu na prelekcje dla szkół i wycieczki szkolne - to jest jeszcze do dogadania. W każdym razie będziemy chcieli tą naszą warszawską imprezę porządnie rozreklamować, co do szczegółów będę pisać wkrótce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evulFarmer Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Juz nie moge sie doczekac ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Termin potwierdzony - zatem zapraszamy serdecznieee! Musieliśmy o wystawę trochę powalczyć, lewa szklarnia będzie w tym czasie w remoncie i kierownictwo nie było zbytnio przychylne, żeby w ogóle w tym roku robić warszawskie święto mięsożerom i ich wielbicielom, ale na szczęście się udało, również dzięki dobrej woli szefowej szklarni Ogrodu:) Wkrótce plakat - wielka prośba - pomóżcie w rozreklamowaniu imprezy! Jeśli ktoś będzie miał możliwość dotrzeć do miejsc, które pomogą nam naszą wystawę dobrze rozreklamować, mogę podesłać wersję papierową. Mile widziane inne pomysły, które mogą pomóc w rozreklamowaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 23 Marca 2013 Share Napisano 23 Marca 2013 Facebook i przede wszystkim portale informacyjne Warszawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Czy wiadomo już coś o wystawcach? Będzie ktoś oprócz Carnisany? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gekon Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) A kto inny ma jeszcze byc skoro Carnisana najlepsza? Byc moze sativ bedzie ale tego nie jestem pewny . Edytowane 24 Marca 2013 przez Gekon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Nie lubię monopolu. To źle wpływa na konkurencję W tamtym roku Carnisana miała zarówno swoje rośliny jak i Davida. I było git. Btw- chłopaki z Carnisany, wiecie może czy w tym roku David planuje wpaść czy powtórzy manewr sprzed roku? Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 Po informacji zamieszczonej na facebooku widzę, że termin 25-26 maj jest aktualny. czekamy na informacje od Alberta na temat szczegółów wystawy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Z pewnością jeśli David nie wpadnie, będziemy mieli jego rośliny, tak jak w zeszłym roku. Wątpię, żeby David wpadł osobiście, ewentualnie może uda nam się jakoś pokombinować, żeby był bardziej w charakterze towarzyskim, żeby nie generować zbyt dużych kosztów, które mimo wszystko nie zawsze się zwracają przy konieczności tak dalekiej podróży. Do Witka już pisałem, czekam na odzew:) Mam nadzieję, że pomimo wyłączenia jednej szklarni z powodu remontu, frekwencja w miarę dopisze;) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serbia Napisano 25 Marca 2013 Share Napisano 25 Marca 2013 Ja nie mam Carnisanie nic do zarzucenia, ale większość (jeśli nie wszystkie) moich roślin pochodzi od nich właśnie, a chciałbym w tym roku trochę wzbogacić pulę genetyczną mojej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 19 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2013 A ja przypominam o wystawie w Warszawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masiol Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Wystawa za miesiąc. Kto już na tą chwilę jest w stanie zadeklarować, że wpadnie? Ja jako pierwszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Na 99% będę. Jeśli w tym roku też w niedzielę będą zawody biegowe u mnie (a chyba tak), to odpuszczę i zostanę z Wami na dłużej niż rok temu. (: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi