Dorian Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Witam, przyszła dzisiaj do mnie paczka. Miał być w niej torf, niestety sprzedający o nim zapomniał. U mnie ciężko jest o jakiś dobry torf. Udało mi się kupić tylko coś takiego. Stał na dworze, był zmrożony, wiec ma bardziej czarny kolor. No i jest zmielony. http://www.wokas.pl/produkty.php?lang=pl&a...pa=12&id=19 Mogę w tym posadzić muchołówki? zadaje pytanie, ponieważ chce być pewien, bo mam do posadzenia 50 kultywarów. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Witam, przyszła dzisiaj do mnie paczka. Miał być w niej torf, niestety sprzedający o nim zapomniał. U mnie ciężko jest o jakiś dobry torf. Udało mi się kupić tylko coś takiego. Stał na dworze, był zmrożony, wiec ma bardziej czarny kolor. No i jest zmielony. http://www.wokas.pl/produkty.php?lang=pl&a...pa=12&id=19 Mogę w tym posadzić muchołówki? zadaje pytanie, ponieważ chce być pewien, bo mam do posadzenia 50 kultywarów. Pozdrawiam Po opisie stwierdzam, że może być. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorian Napisano 15 Lutego 2013 Autor Share Napisano 15 Lutego 2013 Opis tez mi pasuje, tylko ten wyglad mnie zdziwił. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Moja zeszłoroczna athena z firmy hollas też jest czarna i zmielona, rośliny dobrze rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owadożer Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Miałem ten torf 2razy, kolor czarny ma cały czas, rośliny rosną w nim normalnie Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa1984 Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Sadź bez obawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysiek955 Napisano 15 Lutego 2013 Share Napisano 15 Lutego 2013 Ja teraz mam torf 3-4,5 Przeważnie kupuję byle jaki, oby pH się zgadzało bo jak kupiłem 4-5 to mi się pleśń zrobiła i roślinki padły ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Pleśnienie nie zależy od pH Rzekłbym że to cecha indywidualna każdego torfu, ba, nawet konkretnej partii torfu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi