Bartnik Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Przedstawiam wam coś co mnie zadziwiło.... Mianowicie kilka dni temu zauważyłem, że na pędzie kwiatowym jednej z moich roślin jest kilka ziemiórek, no co przecież siedzą ale robiło się ich coraz więcej i więcej... Co one tam robią? A przegonie "dziadostwo" .... nie odleciały dopiero potem zauważyłem, że zostały upolowane:) A teraz kilka fotek gruczołów i ofiar;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Gdy aliciae pierwszy raz mi kwitła od razu to zauważyłem. Tłustosze również mają lepką ciesz na kwiatostanach. D. pulchellaxnitidula P.agnata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Szczerze wcześniej się temu nie przyglądałem pierwszy raz coś się złapało, co zwróciło moją uwagę Człowiek całe życie się uczy:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi