sknerus Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Z przykrością stwierdzam iż została zamknięta konkurencyjna strona rośliny owadożerne.pl dzięki wszystkim tam działającym za wszelkie cenne uwagi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusza088 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 A zna ktoś jeszcze świetne forum jak te ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adivip125 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Szkoda, wczoraj szukając informacji o Petiolaris Complex sam natknąłem się na zamkniętą stronkę owadożerów... Masa przydatnych informacji zebranych w jednym miejscu... Osobiście ubolewam :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 To duża strata, zwłaszcza dla osób, ktore zaczynają swoją przygodę z owadożerami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matt Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 oj będę tęsknić za owadożerkami i za tymi konkursami których już nie otworzę (( mam nadzieję ze jednak uda nam się cos jeszcze zrobić! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 6 Kwietnia 2013 Share Napisano 6 Kwietnia 2013 Uda się coś zorbić, zobaczysz Szukamy osób chętnych do pomocy, pisać na PW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n103 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Wszystko kiedyś ma swój koniec. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez n103 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek0018 Napisano 7 Kwietnia 2013 Share Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie w ten sposób -.- Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebek1393 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 A ja chciałbym poruszyć tutaj kwestię pokaźnej ilości materiałów dotyczących owadożerów (w szczególności opisy gatunków i artykuły na temat uprawy). Szkoda byłoby tracić taką bazę danych, która - początkującym, ale i też nie - była bardzo przydatna. Stąd moje pytanie, czy planowane jest przeniesienie tych materiałów w jakieś inne miejsce, czy tracimy je bezpowrotnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 A ja chciałbym poruszyć tutaj kwestię pokaźnej ilości materiałów dotyczących owadożerów (w szczególności opisy gatunków i artykuły na temat uprawy). Szkoda byłoby tracić taką bazę danych, która - początkującym, ale i też nie - była bardzo przydatna. Stąd moje pytanie, czy planowane jest przeniesienie tych materiałów w jakieś inne miejsce, czy tracimy je bezpowrotnie? Jeśli jesteś autorem to tak możesz dostać swój art, Co stanie się z resztą nie wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n103 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Jeżeli Administrator tak postanowił, że zamknie to trzeba uszanować zdanie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi