Skocz do zawartości

N. Rebecca Soper

Reez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj dostałem swojego pierwszego Dzbanecznika, jest nim Rebecca Soper. I otóż kupiłem ją w Zielonym Klombie, spośród czterech wybrałem największego, który miał najwięcej dzbanków. I oto moje pytania:

1. Nic się nie stanie jak będe podlewał go od góry?

2. Zaobserwowałem, że ma dokładnie trzy "odrosty", tak jakby były 3 roślinki w jednej małej doniczce. Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Dzisiaj dostałem swojego pierwszego Dzbanecznika, jest nim Rebecca Soper. I otóż kupiłem ją w Zielonym Klombie, spośród czterech wybrałem największego, który miał najwięcej dzbanków. I oto moje pytania:

1. Nic się nie stanie jak będe podlewał go od góry?

2. Zaobserwowałem, że ma dokładnie trzy "odrosty", tak jakby były 3 roślinki w jednej małej doniczce. Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

1. Dzbanki polewa się od góry.

2. Może podeprzyj?

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu na to Dzbanecznik wydaje się uginać pod własnym ciężarem i boje się, że może się złamać. Co robić?

Nie złamie się, ale - jeśli dobrze wyobrażam sobie sytuację - dobrze byś zrobił, przywiązując go do jakiejś podpórki. Głównie jednak ze względów estetycznych.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.