MuchoPatka89 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Hodowla roślin do tej pory uważana była przeze mnie na "babską" robotę A tu prosze takie zaskoczenie 90% osób na forum owadożerów to MĘŻCZYŹNI!!! W dodatku mający się czym pochwalić. Jestem pod wrażeniem i pełen szacunek. A inne rośliy też pochłaniają tyle waszej uwagi??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Też Napisze, ze obserwuje ostatnio "zanik opiekuńczości nad roślinkami" u wielu znajomych mi kobiet Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Ja jeszcze szczególnie lubię kaktusy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja z kolei nie mam zielonego pojęcia o hodowli jakiejkolwiek rośliny poza owadożerami i w ogóle mnie inne rośliny nie interesują. :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzony1991 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Poza owadożerami posiadam działeczkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuchoPatka89 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2013 A ja z kolei nie mam zielonego pojęcia o hodowli jakiejkolwiek rośliny poza owadożerami i w ogóle mnie inne rośliny nie interesują. :-) Tak też podejrzewałam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hddk Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Mam parę popularnych roślinek typu zielistka, dracena, jakiś fikus czy paprotki, ale moja uwaga ogranicza się do podlania ich raz na tydzień Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sphagnum Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Tak też podejrzewałam:) Statystycznie rzecz biorąc do tego postu 75% osób odpowiedziało twierdząco, wiec trochę wybiórczo potwierdzasz swoje przypuszczenia. ;-) Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez beginner Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allgreen Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) Gdyby nie owadożery moja uwaga dziś skupiała by się na storczykach i paprociach oraz egzotycznych drzewkach owocowych. Niestety brak miejsca w domu na dodatkowe doniczki Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez allgreen Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuchoPatka89 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja jeszcze szczególnie lubię kaktusy Tylko kaktusy czy tez i inne sukulenty???? kiedyś miałam hodowle "żywych kamieni" lithopsów;) jakieś stare fotki:) Skalniak:D Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez MuchoPatka89 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
incluso Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 To jakoś kwitnie czy tylko ładnie wygląda? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Kwitnie, obejrzyj sobie w necie Ja lubię jeszcze różne egzotyczne rośliny choć jakoś dużo ich nie mam. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niekumaty Burak Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja lubię Harley-Davidsona i też jakoś go nie nie mam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek:) Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Hah no ale jednak coś tam mam a Ty żadnego harleya Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MuchoPatka89 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Jak tu złośliwie;> Testosteron:>? hehe bardzo ładnie kwintą niestety rzadko;( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi