Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam. Cała doniczka jest w młodych małych roślinach i nie wiem czy mogę to przesadzić do innych doniczek. Co o tym sądzicie ? Zdjęcie oczywiście daje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 jak masz czas i chęć rozplątać to wszystko, do dzieła:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Heh, to racja :-) Wezmę się do roboty i coś zdziałam :-D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttigg Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Łał, niezły gąszcz co to za rosiczka? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 @Sttigg, aliciae Poprzesadzałem ale nie pojedynczo każdą tylko takie grupki bo jakbym robił pojedynczo to chyba do 20:00 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi