Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Witam. Ile wart jest taki dzbanecznik ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartnik Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Jego wartość jest praktycznie, zerowa może z 15 zł jeśli ktoś za to da, do tego odbiór osobisty. Każda rzecz jest tyle warta, ile za nią są wstanie dać ludzie to zwykła ventratka jest lepiej potnij i zrób kilka roślin więcej zarobisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 A jak to właśnie "pociąć" ? Mógłbym prosić o poradę ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 A jak to właśnie "pociąć" ? Mógłbym prosić o poradę ? Proponuje sekator, nóż, nożyczki, piłę, kątówkę, piłę mechaniczną, maczetę. Niech każda część ma co najmniej 3 liście. Najlepiej tnij po kątem 45 stopni. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomason Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Ja bym proponował poszukać na forum, albo na zaprzyjaźnionych stronach - np. roslinyowadozerne.eu (hddk, małą reklamę Ci zrobiłem ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farmer Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2013 CFHs, naprawdę ? Sztuką nie jest pociąć tylko co zrobić potem. Pociąć to mogę i co to mi da ? Coś z tym trzeba zrobić później... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 CFHs, naprawdę ? Sztuką nie jest pociąć tylko co zrobić potem. Pociąć to mogę i co to mi da ? Coś z tym trzeba zrobić później... Tak, nie żartowałem. Źle zadałeś pytanie. Na to co zrobić dalej odpowiedział Ci Tomason. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi