Skocz do zawartości

Sprzedający na allegro

daro7979

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki :D

A co sądzicie o tym zestawie: http://allegro.pl/3-x-owadozerna-mucholowk...3237804133.html ?

Jeśli chcesz kupić muchołówki to ten zestaw , który podałeś , a jeśli ogólnie rośliny to ten : http://allegro.pl/3-x-mucholowka-rosiczka-...3237790869.html :) .

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli tak to ok. Swoją drogą bardzo solidny sprzedawca. I zawsze można liczyć na jakiś miły gratis :)

u Krismata kupowałem 2razy. Kupiłem parę paczek nasion, dostałem gratis nasionka capensisów alba. Teraz znowu kupiłem dużo nasion i nie wiem czy będzie jakiś gratis ;).

Krismat ma świeże nasiona, w przyzwoitej cenie, a nie tak jak np heldros paczka x10 nasion 10zł, według mnie przesada.

Odnośnik do odpowiedzi

u Krismata kupowałem 2razy. Kupiłem parę paczek nasion, dostałem gratis nasionka capensisów alba. Teraz znowu kupiłem dużo nasion i nie wiem czy będzie jakiś gratis ;).

Krismat ma świeże nasiona, w przyzwoitej cenie, a nie tak jak np heldros paczka x10 nasion 10zł, według mnie przesada.

Będzie będzie :) ja kupiłem madagascariensis i dostałem capensis gratis a za drugim razem S. rubra x flava i dostałem w gratisie flava x flava var ornata także i tym razem też pewie dostaniesz :)

Co do nasion na heldros zgadzam się z Tobą w 100 %. Krzyczą za nasiona jak za zboże :)

Odnośnik do odpowiedzi

Kupowałem nasiona od Heldros. Nasiona drogie, wykiełkowało tylko 10 nasion sphatulaty, madagaskariensis nic. A ten torf, co go w gratisie dają zarósł mi cały glonami po tygodniu. Absolutnie nie polecam.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.