Lemiesz Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Mam problem z szkodnikiem w miejscach gdzie ów szkodnik przesiaduje kapturnica traci kolor zdjęcia niestety nie da się na razie zrobić mogę jego zarys lekko przedstawić długość 2mm kolor od białego do lekkiego brązu z czarnym paskiem w szerz (pewnie to czarny pas karate ) nie wiem co mam robić poradźcie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro7979 Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Wydaje mi się, że skoczogonki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 13 Maja 2013 Autor Share Napisano 13 Maja 2013 (edytowane) Możliwe ale do końca nie jestem pewny czekam na inne sugestie (Po dogłębnym wczytaniu się na temat skoczogonków moje nie przesiadują na glebie tylko na roślinie) Edytowane 13 Maja 2013 przez Lemiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 13 Maja 2013 Share Napisano 13 Maja 2013 Opis trochę zbyt ogólny. Ale zerknij na to: http://tiny.pl/h828j Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiesz Napisano 14 Maja 2013 Autor Share Napisano 14 Maja 2013 (edytowane) To jest chyba to. Czym to najlepiej zwalczyć. Edytowane 14 Maja 2013 przez Lemiesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Wciornastki to dość uciążliwy szkodnik. Dodatkowo uszkodzenia rośliny po jego długim żerowaniu są często zabójcze. Nie pamiętam teraz, który środek owadobójczy był skuteczny w przypadku wciornastka. Poszukaj w tematach forum - była mowa o tym kilka razy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi