Reez Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Cześć. Własnie dostałem dwie ładne roślinki, ale nwm co to za gatunki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Ogarnij się proszę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość VitaPlantae Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Cześć. Roślina po lewej to po prostu zwykła Muchołówka amerykańska. Ta po prawej to krzyżówka P. agnata × P. zecheri , czyli Tłustosz 'tina'. P.s no świetne roślinki, zadbane są. Jesteś początkujący tu utnij pęd kwiatowy Muchołówce. Pzdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reez Napisano 21 Maja 2013 Autor Share Napisano 21 Maja 2013 Jesteś początkujący tu utnij pęd kwiatowy Muchołówce. Pzdr. Uciąłem go od razu po zrobieniu foty. Dzięki, pozdr. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Uciąłem go od razu po zrobieniu foty. Dzięki, pozdr. Masz za niski lvl na kwitnące muchołówki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi