4L!3n Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 Witam . Oto moja skromna kolekcja Prosze o wasze zdanie -Dzbanecznik Ventrata -Dzbanecznik x 'ventrata' (zdjecie nieaktualne .. tzn zostala rozsadzona) -Muchołówka "?" Po przejsciach ale juz wraca do ladu (wypuscila przy bulwie 3 listki) -Muchołówka 'Giant' 2x -Rosiczka pigmejska Drosera pulchella x nitidula -Rosiczka D. capensis -Rosiczka D.Capensis 'alba' -Rosiczka z kompleksu Binata(nowy nabytek) i dopiero wysiane gemmea Drosera Scorpioides Oto Moje terrarium :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianus Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 ładne roslonki dzbanecznik jest przśliczny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes_90 Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 barrdzo łAdne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sliver Napisano 1 Czerwca 2006 Share Napisano 1 Czerwca 2006 Ładna kolekcja Długo masz te dzbaneczniki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość skresz Napisano 2 Czerwca 2006 Share Napisano 2 Czerwca 2006 ładny dzbanecznik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 2 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2006 no juz z 2 miechy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jurek661 Napisano 4 Czerwca 2006 Share Napisano 4 Czerwca 2006 strasznie lipne. ja mam 100 razy lepsze. okropnosc..... na polu lepsze rosna ehhhh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Czerwca 2006 Share Napisano 4 Czerwca 2006 eh kolejny "świeżo zarejestrowany" wyrażający swoje poglądy :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4L!3n Napisano 4 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2006 nom jakis za przeproszeniem kretyn Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Czerwca 2006 Share Napisano 4 Czerwca 2006 Gdyby przynajmniej wyrażał swoje opinje w sposób cywilizowany to rozumiem a tu takie cuś :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazi Napisano 4 Czerwca 2006 Share Napisano 4 Czerwca 2006 powiem tak: chcial bym na polu spodkac np taka ventrate Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 czy ta roslinka po prawej w terrarium to ziółko? :| tak wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaGacek Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 strasznie lipne. ja mam 100 razy lepsze. okropnosc..... na polu lepsze rosna ehhhh eh kolejny "świeżo zarejestrowany" wyrażający swoje poglądy :/ nom jakis za przeproszeniem kretyn ART. 19 Powszechnej deklaracji ludzkich praw ONZ: "Każdy człowiek ma prawo do wolności i wyrażania własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji..." ART. 54, pkt.1. "Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji." jak „wyjadacze” forumowi moglibyście pokazać klasę?! ignoruj nacisnąć i po sprawie; a nie bić piane?! jurek661 proszę Cię zapodaj jakieś ładniejsze zdjęcia kwaitów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 ejjj ale nie mylcie go ze mną (jurek558) pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Czerwca 2006 Share Napisano 5 Czerwca 2006 wiedziałem ze gacek sie dołączy do dyskusji Otóż ma prawo wyrażać swoją opinje ale nie w sposób krzywdzący innych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi