CFHs Napisano 21 Września 2013 Share Napisano 21 Września 2013 (edytowane) Czy ktoś z Was wybiera się tego dnia do Warszawy na Marsz Niepodległości? Edytowane 21 Września 2013 przez CFHs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elżbieta Napisano 25 Września 2013 Share Napisano 25 Września 2013 Tak było,w łeb i po człowieku.Mojej matki kolega był doktorem historii,więc osobiście nie będąc miłośniczką historii dużo się dowiedziałam na niektóre tematy np.o Katyniu jak jeszcze nikt praktycznie o tym nie wiedział. Sam marsz nic nie pomoże.Polsce potrzeba kogoś - wodza,który zadba o dobro kraju,a nie własnej kieszeni.Jeżeli ludzie nie wzniecą jakiegoś powstania czy rewolucji to albo powtórzy się historia z zaborami,albo zasiedlą ją narody,które od dawna na to czekają. To,że jesteśmy takim dzielnym,walecznym narodem to chyba wymysł romantycznych poetów,bo nie widzę,aby coś się działo.Same strajki nic nie dadzą.Inni potrafią się zorganizować w kilka dni,a my? Każdy tylko uważa,że co ja mogę... Jak tak będziemy myśleć to stracimy,zaprzepaścimy Polskę i wtedy powiemy sobie. "Miałeś chamie złoty róg". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CFHs Napisano 18 Października 2013 Autor Share Napisano 18 Października 2013 Gdyby ktoś się wybierał http://marszniepodleglosci.pl/wyjazdy/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi