Gość killer88 Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 rano zobaczylem ze jeden z lisci mojej kapturnicy jest do polowy czarny (od bulwy do polowy liscia) kiedy go odcialem okazalo sie ze jest w nim martwa mucha ( nie smierdziala wiec mysle ze byla juz troche strawiona ) i kilka malych bialych robakow rosline mam od kwietnia a lisc byl juz przy niej kiedy ja dostalem roslina bardzo ladnie rosnie i ladnie sie wybarwia co jest przyczyna tego ze te robaki sie tam pojawily i nie zostaly strawione ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 16 Czerwca 2006 Share Napisano 16 Czerwca 2006 mucha musiała złożyć jaja a gdy zdechła robaki zaczeły ja jeść <błeee> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 ja ostatnio dałem moją muchołapke na parapet (jak zwykle) patrze bo cos sie rusza a to małe glizdy wyszły z płapki :shock: od razu przypomiałem sobie ten twój wypadek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 janapakowałem pełno much do saraceni i miałem ten sam przypadek:) były przykre zapaszki i odciełem największy liść :cry: :cry: :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi