bloodman89 Napisano 7 Lipca 2006 Share Napisano 7 Lipca 2006 Moja D. Capensis z pędem kwiatowym: Pigmejki: Drosera paleacea ssp. roseana: D.nitidula allantostigma x ericksoniae : Dionaea muscipula 'Giant' Nepenthes x 'Ventrata' : Sarracenia x 'Juthatip Soper' Dionaea muscipula 'Regular Form' Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Roślinki ładne w przeciwieństwie do fotek :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosiczka Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 sorki co ty sie wszystkich czepiasz tych fotek :neutral: Nie kazdy ma mozliwosci zrobic super fotki i robia jakie potrafia lub takie na ile im sprzet pozwala. To nie jest najwazniejsze jakie one sa, wazne ze sa :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 ja się nie czepiam ja tylko komentuję i informję Zgodzę się z Tobą ważne że są jakieś fotki prezentujące roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi