Sarracen Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Witam na mojej sarraceni pojawiła się pleśń czy mogę zastosować na nią miedzian extra 350 SC lub wp? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarracen Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 Witam na mojej sarraceni pojawiła się pleśń czy mogę zastosować na nią miedzian extra 350 SC lub wp? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Bardziej ,poleciałbym Topsin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarracen Napisano 28 Września 2019 Autor Share Napisano 28 Września 2019 Bardziej ,poleciałbym Topsin Dziękuję lecz te 2 co wymieniłem już posiadam i czy nie dałyby rady? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styq Napisano 28 Września 2019 Share Napisano 28 Września 2019 Nigdy nie stosowałem miedzianu na rośliny owadożerne,więc nie mogę potwierdzić czy nie zaszkodzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi