Turim Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Mam urlop i planuję odwiedzić kilka miejsc. Są to między innymi palmiarnia łódzka i bodajże bytomska (są na Śląsku inne/większe?). Problem w tym, że nie mam z kim jechać - pisał by się ktoś na taką wyprawę? Spotkanie odbyło by się w Łodzi i razem poszlibyśmy do palmiarni. W domu będę w sobotę, mam nadzieję, że nie będę musiał jechać sam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 na śląsku jest jeszcze w sosnowcu (tak mi sie zdaje) ale niewniem czy mają owadożery Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 odwiedź obi w łodzi , są bardzo ładne roślinki mięsożerne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 19 Lipca 2006 Share Napisano 19 Lipca 2006 na Śląsku jest w Gliwicach; kiedyś widziałem tam dzbanecznika i kapturnice, ale nie wiem czy jeszcze je mają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi