PunkPrince Napisano 9 Sierpnia 2006 Share Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam wybrałem się dziś do ogradu botanicznego w Krakowie, mają tam fajne dzbenczniki Zrobiłem kilka fotek: (wybaczcie za złą jakość) A tutaj rosiczki, muchołówka, kapturnecie, tłustosze... trzymale w lodówce sklepowej z masarni... ale przynajmniej mają sie dobrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 9 Sierpnia 2006 Share Napisano 9 Sierpnia 2006 Calkiem ladne te rosliny maja, szczegolnie te dzbaneczniki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 9 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2006 marzą mi sie takie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamiel Napisano 15 Sierpnia 2006 Share Napisano 15 Sierpnia 2006 Witam.Ja mam terz pare fotek z owadorzerami ale z Ogrodu Botanicznego w Libercu. Niedługo zamieszcze fotki Oto obiecane fotki: Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 no no ładnąkolekcje mają, szkoda że dzbanków niema Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ładnie się prezentują saracenie w tej gęstwinie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Czy moze mi ktos powiedziec jaka dokladnie jest odmiana tego pierwszego dzbanecznika na zdjeciach z Kraka? Domyslam sie ze jest to odmiana Maximy, ale jaka? Bo mam identycznego dzbanecznika i nie wiem co to za gatunek... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2006 hmmmm wydaje mi sie ze to maxima ale podobna do mirandy, ale niemam pojęcia co do dokładnej nazwy, ja sie na tych wszystkich waszych nazwach nieorientuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ładny ten tłustosz biało różowy na drugiej fotce od dołu z Krakowa. Wie może ktoś co to za gatunek ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmandi Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 jeszcze troche zdjęć z Krakowa (17.08.2006) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 ładne roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 wiekszosc od nas Ciesze sie, ze tak ladnie im rosna cefalotusy. 2 lata temu wyslalismy tam ponad 10 sadzonek ok 2cm srednicy. Niezle sie rozrosly. Ładny ten tłustosz biało różowy na drugiej fotce od dołu z Krakowa. Wie może ktoś co to za gatunek ? Jak chodzi o te spore po lewej stronie to moranensisy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi