Turim Napisano 31 Sierpnia 2006 Share Napisano 31 Sierpnia 2006 30 września w Świętochłowicach odbędzie się giełda terrarystyczna. Oprócz zwierząt terrariowych i akcesoriów do ich hodowli można tam kupić rośliny owadożerne: oprócz nepenti będzie je miało jeszcze conajmniej dwóch sprzedawców. Proponuję zrobić tam zlot hodowców, którzy mają niedaleko, ewentualnie są gotowi tam dojechać. Wszelkie szczegóły gdzie to jest i jak tam dojechać są tu: http://forum.arachnea.pl/viewtopic.php?p=85789#85789 i tu: http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39095 Ja w Katowicach będę około 8, możemy się spotkać na dworcu PKP pod zegarem i z tamtąd pójść na autobus. Dojazd jest łatwy, wysiadamy praktycznie pod samą giełdą. Punkt spotkania to będą schody w rogu największej sali - po wejściu do niej od razu będzie wiadomo gdzie to, ewentualnie powiemy na stoisku Nepenti gdzie jesteśmy, więc będą kierować. Jak ktoś ma jakieś pytania, to albo tutaj albo przez gg (napisać, odpowiem jak się pojawię, poza tym czasem siedzę niewidoczny). Proponuję, by każdy zabrał za sobą jeśli ma coś na wymianę lub na sprzedaż, nie będzie trzeba za przesyłkę płacić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigreg Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Witam, Ja bede. Do swietochlowic mam jakies .. no nie wiem, cale 8 km ? Grzesiek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 kurde :/ ja bym pojechał z chęcią kupił se cosik ale niemam pojęcia jak tanm dojechać :/ chwała Bogu ze to sobota, niema szkoły :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Ja się pisze! Chętnie wpadne pomysł spoktania pod zegarem jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quroq Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 chętnie bym pojechał, ale troche za daleko. 7 godzin jazdy pociągiem do Katowic. Żeby być na 7.00 musiałbym wyjechać od siebie o 00.00 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Ja też bym się chętnie przejechał ale mam troche daleko... jestem z gniezna i jakby ktoś z okolic jechał to ja też może pojadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Bede prawie napewno chetnie sie wymienie (tylko na giełdze w swionach) moge zaoferować Nasiona: te co w dziale wymiana Rośliny: tłustosze weser drosery capensis allred hodowane z liścia drosery spaltulaty hodowane z liścia chętnie też wymienie dużą kapturnice farahadi (kupiona w obi, odhodowana ładnie rosnie zdiecia na pw) na purpuree (moze być z obi) dużą i ładną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Będę na 100%, ale dojadę na własną rękę i nie wiem o której... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 9 Września 2006 Share Napisano 9 Września 2006 Też bede...z mamuśką sama mnie nie puści, mam ok 25 km do katowic a do siwtochlowic troszke wiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nativ Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 pisze sie na to bede Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Ja będę obowiązkowo, i moze Ines sie ze mną zabierze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 zazdroszcze wam ja niestety niemam szans, szfagier ze mną autem niepojedzie bo daleko, pociąg odpada, rodzice mnie nie puszczą a autokarami niebede sie wlukł... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 10 Września 2006 Autor Share Napisano 10 Września 2006 Ja najczęściej jeżdzę autokarem Fajnie, że nas tyle będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 11 Września 2006 Share Napisano 11 Września 2006 a czy można wiedzieć kiedy coś będzie w krk? bo już wpienia mnie że wszystko co ciekawe to tylko śląsk i śląsk nie pojadę, nie obejrzę roślinek, nie kupię sobie roślinek...... ....no i nie poznam was Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 Masz racje shapi jak by była jakaś wystawa w Krakowie to bym się też moze załapał bo do krakowa to mam jakieś 2h drogi a na śląsk o wiele więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi