Chicken Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 Muchołówki Dionaea muscipula "Regular form" x2 Dionaea muscipula "Red-green" x2 Tłustosz Pinguicula x 'Weser' x1 Rosiczki Drosera aliciae x3 Drosera capensis 'alba' x3 Drosera paleacea ssp. roseana x10 Kapturnica Sarracenia flava var. flava x1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 nom roślinki ładne ale jeszcze malutkie nie martw się będzie lepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Września 2006 Autor Share Napisano 10 Września 2006 wiem i szybko rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 10 Września 2006 Share Napisano 10 Września 2006 bardzo ładne podoba mi sie red-green na drugim zdjęciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 11 Września 2006 Autor Share Napisano 11 Września 2006 ta na 2 zdjęciu to sadzonka ta na 2 zdjęciu to sadzonka aha i sorry za takie duże zdjęcia ale nie miałem czasu na zmniejszenie rozmiaru Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 11 Września 2006 Share Napisano 11 Września 2006 Napewno więcej czasu zajał ci upload takich olbrzymich zdjęc, nich ich zmniejszenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 12 Września 2006 Autor Share Napisano 12 Września 2006 Oto zdjęcia mojego akwarium w którym zasadzone są roślny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 13 Września 2006 Share Napisano 13 Września 2006 oświetlenie !!! zrób coś z tymi egipskimi ciemnościami !!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 22 Września 2006 Autor Share Napisano 22 Września 2006 Teraz to akwarium jest na oknie do słoneczka Od niedawna mam jeszcze jedną roślinke mionowicie dzbanecznika . Juz nie długo zdjęcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pampoooch Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 a bardzo ładne roślinki:) nic tylko pogratulować pokaż fotki jak troche podrosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 24 Września 2006 Autor Share Napisano 24 Września 2006 a bardzo ładne roślinki:) nic tylko pogratulować pokaż fotki jak troche podrosną Ostatnio mam problem z regular from . Chyba choruje albo coś ponieważ usychają jej płapki a ma wszystkie warunki zapewnione Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 Możliwe że sie już do zimowania przygotowuje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 26 Września 2006 Autor Share Napisano 26 Września 2006 Mam już odpowiedź . Wyrasta jej pęd kwitowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 ja tez mam akwrium ale raczej nie bede probowal nic w nim sadzic:) no a co do roslin to bardzo ladne / gratki , pozazdroscic jedynie takich okazow:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 27 Września 2006 Autor Share Napisano 27 Września 2006 Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi