Skocz do zawartości

Bardzo Ciekawe Zdjęcia Roślin Owadożernych

Poll

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze zdjecie to najwyzsza sarracenia, ktora wygrala konkurs, prawie 1,2m wysokosci.

Drugie to Rob Cantley z Borneo Exotics trzymajacy rafflesiane po jednej z podrozy.

Trzecie to pochodzi z Triffid Parku z Australii

Czwarte to ....bez komentarza :) tak samo jak w Fakcie napisano o naszym dzbaneczniku, ktory zjadl mysz tesciowej.

Czwarte to nepenthes veitchii, ktorego trzyma przyjaciel Roba Cantleya

Temat przeniesiony do dzialu fotografie

Odnośnik do odpowiedzi

Drugie to Rob Cantley z Borneo Exotics trzymajacy rafflesiane po jednej z podrozy.

Nie sądziłem że u rafflesiana takie duże dzbany rosną i takie długie liście. :blink: Ciekawe czy mój też taki wielki kiedyś urośnie bo ten na fotce musi mieć już zapewne sporo lat ? :)

Odnośnik do odpowiedzi

w Fakcie napisano o naszym dzbaneczniku, ktory zjadl mysz tesciowej.

:blink: Łukasz, możesz rozwinąć ten wątek?

Znając gazety pokroju Fakt i Super Express, domyślam się, że zrobili z tego horror, a co najmniej rodzinny dramat...

"Mordercza roślina odgryzła palec mojemu dziecku!" - wielkie tłuste litery na pierwszej stronie weekendowego wydania, poniżej zdjęcie zakrwawionych szczęk muchołówki... :lol: To by dopiero było! ;)

A zdjęcia super, szczególnie to z jaszczurką... fajny fotomontaż. Bo to fotomontaż... prawda...? :P

A BTW gdzie jest mój chomik? ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.