Tomek_ Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 witam dotarla do mnie przesylka w ktorej m.in. byla aphrodite, niesty cala zgnieciona i polamana, trudno bylo znalesc korzen (tez zlamany) liscie polamane nawet w 3 miejscach lub urwane, obrazeia spowodowane byly zlym pakowaniem, pytanie brzmi czy ma szanse ? ps. lista wszystkich uszkodzen zostanie przekazana do nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Tłustosze to twardziele Wystarczy dać w torf i po jakimś czasie powinien ładnie rosnąć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 25 Listopada 2006 Autor Share Napisano 25 Listopada 2006 Tłustosze to twardziele Wystarczy dać w torf i po jakimś czasie powinien ładnie rosnąć no wlasnie tylko ze on jest w takim żwirku :blink: troche nie zdziwilo ale ok, a jak podlalem to z niego taka jak by gnojowka wyplynela :: znaczy strasznie metna sie woda zrobila :glare: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Ten tłustosz faktycznie wyglada tak ladnie jak na głownej stronie nepenti, jak możesz zamieść zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 No powinien dojsć do siebie Żebyście widzieli moje tłustosze jak zaczynałem hodowle :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 tak, dokladnie takie wysylamy, do podloza jest dodany weglan wapnia, dlatego woda jest metna. Oczywiscie nalezy zglosic reklamacje do nas. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi