BugKiller Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 W torfie u więksozści rołśin, a głónie u małych kiełków, zauważyłem, że jest kilka takich białych podłużnych robaczków, które strasznie szybko skaczą i biegają. podejżewam, że to nieszkodliwe skoczogonki, ale wole się upewnić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2006 Pomożecie?? powiedzcie czy to moga być, one bo siedzą u małych kiełków i skaczą sobie tam jak głupie nie wiem co mam z nimi zrobić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Tak, to skoczogonki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2006 No i o to mi chodziło Uff już mi lepiej w sumie to fajne takie maciupkie stworzonka, o ile nic nie robią rośliną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 jesli zyja w terra z kielkami to nawet dobrze bo mlode rosliny beda sie nimi zywic- sa odpowiednich dla nich rozmiarow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi