Tomek_ Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 na prosbe kilku userow wzucam fotke afrodyty tym razem dotarla w znacznie lepszym stanie dniczka ma ok 5,5 cm serdnicy Pinguicula agnata x gypsicola Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Fajny ale myslałem że jepiej bedzie wyglądać . Na głownej stronie nepenti wygląda cudnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Reklama dzwignią handlu ... :-), ale of course nie chce być złośliwy ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Może jak bedzie wiekszy i bedzie miał duzo światła tez tak ładnie sie wybarwi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 Całkiem przyzwoicie wygląda. Zresztą obecnie tłustosze zimują i mają takie swoiste zimowe liście. Na wiosne będzie kwitł i liście mu się łądnie wybarwią. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 jakbys go wstawil do piekarnika 5X 18w z 20cm to tez by tak wygladal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 12 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2006 mam go zimowac ? z zimowaniem u mnie nie ma problemu czekam tylk az sie zregeneruje troche Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi