ArturMaly Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Siemka... Niżej przedstawiam fotki moich roślin owadożernych, które żyją sobie w akwarium:) Większość dostałem dopiero dzisiaj, więc się przystosowują do nowych warunków A oto fotki: 1,2,3 widok na całe akwa: 4. Nepenthes ventricosa x ovata 5. Nepenthes sanguinea 6. Nepenthes 'Hookeriana' 7. Drosera madagascariensis 8. Jakiś pływacz, ale jaki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legia Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Ską masz Drosera madagascariensis????????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 z oferty specjalnej nepenti... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 interseujący zestaw dobrałeś do akwarium, fajnie to wszystko wygląda powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki Mam nadzieję że wszystko fajnie się rozrośnie i będzie ładnie się komponować... Jeszcze w przyszłości modliszka będzie tam się włóczyć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 o modliszka to już w ogóle konkret będzie wypas Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 A nie boisz się, że modliszka padnie łupem którejś z roślinek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2007 Na razie to roślinki są za małe, a później to modliszka będzie za duża Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 Fajnie to wygląda A tak poza tym pływacz to wg. mnie sandersonii Pozdrawiam i życzę powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 27 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2007 Poprzednie fotki za bardzo mi się nie podobały więc zrobiłem nowe: Nepenthes sanguinea: Drosera madagascariensis: Nepenthes ventricosa x ovata: Nepenthes hookeriana: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 27 Stycznia 2007 Share Napisano 27 Stycznia 2007 powiem ci ze lada chwila bedzie za gesto. muchlowka "zginie" w gaszczu. plywacz to U. sandersonii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 No fajnie to wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 mnie jak zwykle najbardziej podobają się dzbaneczniki >> ale akwarium naprawde ładne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 niezle mam nadzieje ze wentylacja jest drosera - gdzie tam jest mucholowka ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 28 Stycznia 2007 Share Napisano 28 Stycznia 2007 popatrz dobrze a znajdziesz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi