Lukasz_Nepenti Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 W tym miejscu mozna zadawac pytania i wpisywac swoje opinie dotyczace konkursu "Roslina miesiaca" To ja może zacznę: 1. ile roślin i zdjęć można pokazać w jednym miesiącu? 2. czy moderatorzy też biorą udział(tu chodzi mi głównie o Morta ) 3. do którego dnia każdego miesiąca można składać swoje oferty? 4. Czy jedna osoba może wygrać kilka razy? 5. Czy jedna roślina może startować kilka razy? 6. jakie zdjęcia należy podawać, znaczy się, całej rośliny, tylko pułapki, tylko kwiatu, tylko liścia? 7. Czy trzeba podawać wymiary, jeśli tak to jakie? 8. Konkurs jest na najładniejszą roślinę czy na fotografię rośliny? 9. Czy są przewidziane jakieś nagrody lub że będą wzięci pod uwagę podczas głosowania roku, osoby z drugiego lub trzeciego miejsca? 10.Czy zdjęcia można modyfikować? Np. dorysowywać jakieś "dymki", dodatkowe atrybuty? Czy zdjęcia mogą być "upiększane" w programach do obróbki zdjęć ? 11. Czy rośliny muszą być owadozerne czy nie konieczne?? 12. Czy jedno zdjęcie może być kompozycją kilku ujęć rośliny?? 13.Skoro nepenti funduje nagrodę, to może nepenti wybierze kilka najlepszych fotek oraz roślin i wśród nich zrobimy sondę(coś w stylu konkursu na TCP)? Takie głosowanie jak jest teraz zaproponowane, to będzie bardzie trudne w liczeniu i nieczytelne. 1. Tak jak jest napisane - 1 zdjecie, kilka osob umiescilo kilka zdjec jednej rosliny, wiec powtarzam - jedno. 2. Tak, nie biore udzialu tylko ja. 3. No naturalnie do konca miesiaca. 4. Do woli. 5. Nie, to by bylo bez sensu. 6. Całej rośliny. 7. Nie trzeba, mozna. 8. Na najladniejsze zdjecie najladniejszej rosliny. 9. Podczas glosowania roku, beda brane pod uwage zdjecia osob, ktore wygraly przez kolejne 12 miesiecy, czyli 12 zdjec. Po co brac pod uwage te z innych miejsc skoro nie wygraly w miesiacu? 10. Wedle uznania, z naciskiem na - nie. 11. Patrz opis konkursu. 12. Zapewniam, ze jedno ujecie bedzie lepsze, ale moze byc. 13. Te forum jest dla wszystkich i niech kazdy ma szanse, bo jest to konkurs nie tylko na jakosc zdjecia, ale za razem na najladniejsza rosline. W pozniejszym czasie, gdy bedzie wiecej chetnych, zrobimy dwie tury glosowania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Maksymalny rozmiar to 800 x 600 pikseli. Z tego co widzę to tylko 3-4 osoby wiedzą co to znaczy i tego przestrzegają Może by to usunąć z regulaminu? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 Czy na zdjęciu musi być cała roślina, czy np. kilka liści? A co z głosowaniem?? 1maja miał być nowy temat a tu mamy już 8 i.... cisza Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toudi Napisano 15 Czerwca 2007 Share Napisano 15 Czerwca 2007 Czy ten konkurs jeszcze trwa czy cykl konkursów zakończył się klęską? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturP Napisano 27 Czerwca 2007 Share Napisano 27 Czerwca 2007 no właśnie, co się stało z konkursem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 11 Lipca 2007 Share Napisano 11 Lipca 2007 Mam pytanie, czy ten konkurs poszedł w zapomnienie czy tylko chwilowa przerwa?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 właśnie dawno do nie było Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 O ile mi wiadomo, konkursy nie są już organizowane, ponieważ było dużo oszustw. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 szkoda ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eQuadoR Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Dokładnie, szkoda Czytałem gdzieś jednak że konkurs ma chwilową przerwę bo muszą wymyślić nowe zasady czy coś tam... nie pamiętam, dawno to już widziałem. Może nikomu nie chce sie siąść i zrobić z tym porządku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Mnie to najbardziej denerwuje to ze kiedys to nie mialem aparatu i nie moglem wystartowac w konkursie, ale jak juz go kupilem to konkurs zostal (tymczasowo) wstrzymany... widac los mnie kopnal w tylek, najwyzszy czas kopnac go tez ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 Nie dziwie sie ze konkurs jest anulowany. Jak nowicjusze mieli takie roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 I gdzie te zmiany w regulaminie by oszustw nie było? Bo z tego co widze jest bez zmian Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 31 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2007 nie w regulaminie, w obsludze forum sa. Poza tym to ma byc zabawa, rozrywka dla Was wszystkich, a nie jakies wyscigi na pieniadze. Mam nadzieje, ze mimo wszystko kazdy to zrozumie i zobaczymy kolejne, piekne zdjecia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYSIE Napisano 31 Sierpnia 2007 Share Napisano 31 Sierpnia 2007 czyli co konkurs rusza na wrzesień ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi