Krzysiek1991 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy może teraz Nepenti nas odwiedzi nareszcie http://www.ezoo.pl/ co prawda to jest w maju lecz lepiej sie upewnić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 byl ktos na tej gieldzie? Ile jest ludzi, ilu wystawcow? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Po fotkach w galerii wnioskuję, że wcale tak mało ludu tam nie było. Byłoby bardzo miło gdyby Nepenti zawitało w tej części kraju. Nawet jeśli nie na tej giełdzie to warto byłoby chociaż zorganizować spotkanie, którego to już zaczątki były już kiedyś na forum . Może tym razem się zmobilizujemy i coś przygotujemy. Nie jesteśmy przecież gorsi od Śląska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kober Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Jeśli Nepenti bedzie w Poznaniu to ja napewno przyjde Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Zgadzam się z tobą brzewa Jeżeli to spotkanie dojdzie do skutku to ja przyjade na 1000% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 ręce opadają... na tą wystawę sie nie chodzi, jesli sie ma choć odrobinę serca... wielokrotnie o tym pisałam... a z innymi wielbicielami i hodowcami owadożerów chętnie sie spotkam, ale czy to musi być TAM ?????? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Skoro jest tak jak piszesz to ja nie miałbym nic przeciwko temu abyśmy spotkanie zorganizowali sobie sami w innym miejscu. Tylko ciekawe jak na to zapatruje się boss?? p.s. Może tak orientacyjnie sprawdźmy ilu byłoby chętnych na spotkanie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Normalne ze ja przyjde Lecz lepiej ze nepenti przyjedzie na giełde do nas niż ktoś ma połowe Polski przejechać Planuje zrobić takie spotkanie 5 lub 12 maja. to jest sobota wiec chyba że ktoś chce niedziele ??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Przykro mi ale moim zdaniem dla nepenti się nie opłaca przyjechać z Warszawy do Poznania na 'pogaduszki'. Nepenti przyjeżdża do Poznania w interesach. Ale jeżeli to spotkanie dojdzie do skutku to ja przyjadę napewno Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Uwaga, zaskocze Was: postaram się przyjechać Ale są dwa warunki: nepenti musi być, muszę pojechać albo z kiler_89 albo z kimś ze śląska Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 No no super czekamy na opinie, komentarze Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 to fajnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Skoro jest tak jak piszesz to ja nie miałbym nic przeciwko temu abyśmy spotkanie zorganizowali sobie sami w innym miejscu. Tylko ciekawe jak na to zapatruje się boss?? no niestety jest tak, jak pisałam... byłam na tej wystawie i załuję, że ie porobiłam zdjęć, by więcej osób mogło zobaczyć, jak traktuje się tam zywe istoty... i to w siedzibie harcerstwa. i nie trzeba być ekologiem, by żal serce ściskał. a owadożerka zajmowała małe kąciki na dwóch stoliczkach. i mam nadzieje, ze ludzie z nepenti mają serca, a nie tylko portfele chętnie sie spotkam, ale nie na tej żałosnej wystawie. ...a może własnie idźcie i zobaczcie, jak tam jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Mi własnie nie zależy tak bardzo zeby sie spotkać w akurat tym miejscu. Skoro jest az tak źle Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Krzysiek1991 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mid85 Napisano 2 Kwietnia 2007 Share Napisano 2 Kwietnia 2007 Ja raczej bym się zjawił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi