Skocz do zawartości

Vii Wielkopolska Giełda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Po fotkach w galerii wnioskuję, że wcale tak mało ludu tam nie było. Byłoby bardzo miło gdyby Nepenti zawitało w tej części kraju. Nawet jeśli nie na tej giełdzie to warto byłoby chociaż zorganizować spotkanie, którego to już zaczątki były już kiedyś na forum -_- . Może tym razem się zmobilizujemy i coś przygotujemy. Nie jesteśmy przecież gorsi od Śląska :D

Odnośnik do odpowiedzi

ręce opadają... na tą wystawę sie nie chodzi, jesli sie ma choć odrobinę serca... wielokrotnie o tym pisałam...

a z innymi wielbicielami i hodowcami owadożerów chętnie sie spotkam, ale czy to musi być TAM ??????

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jest tak jak piszesz to ja nie miałbym nic przeciwko temu abyśmy spotkanie zorganizowali sobie sami w innym miejscu. Tylko ciekawe jak na to zapatruje się boss??

p.s. Może tak orientacyjnie sprawdźmy ilu byłoby chętnych na spotkanie?

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro mi ale moim zdaniem dla nepenti się nie opłaca przyjechać z Warszawy do Poznania na 'pogaduszki'. Nepenti przyjeżdża do Poznania w interesach. Ale jeżeli to spotkanie dojdzie do skutku to ja przyjadę napewno :)

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro jest tak jak piszesz to ja nie miałbym nic przeciwko temu abyśmy spotkanie zorganizowali sobie sami w innym miejscu. Tylko ciekawe jak na to zapatruje się boss??

no niestety jest tak, jak pisałam... byłam na tej wystawie i załuję, że ie porobiłam zdjęć, by więcej osób mogło zobaczyć, jak traktuje się tam zywe istoty... i to w siedzibie harcerstwa. i nie trzeba być ekologiem, by żal serce ściskał. a owadożerka zajmowała małe kąciki na dwóch stoliczkach.

i mam nadzieje, ze ludzie z nepenti mają serca, a nie tylko portfele

chętnie sie spotkam, ale nie na tej żałosnej wystawie.

...a może własnie idźcie i zobaczcie, jak tam jest?

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.