szamanka Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Przeglądając sobie stronki znalazłam na jednej mapkę występowania tłustoszy w Polsce, myślę że niektórzy chętnie obejżą http://siumot.w.interia.pl/polska.htm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 eee Lubelszczyzna , chętnie bym zobaczył tłustosze na żywo:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 terzeba będzie sie przejechać a taka zielona kropka pod wawa to tajna szklarnia nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Nie wiecie gdzie dokładniej jest to miejsce pod wawa ?? bo widać blisko mnie jeśli tak to się przejadę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Obszar Pomorza się zgadza:-) Widać ,że szamanka stara sie zostać moderatorem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Nawet nie wiedzialem, ze w Polsce tyle roslin owadozernych zyje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek M. Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Bardzo przydatna mapa zwlaszcza ze mieszkam w Gdyni . Szukam ekipy z okolic trojmiasta ktora chcialaby sie wybrac na jakies torfowisko w poszukiwaniu rosiczek/tlustoszy. Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Maciek M. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Oj stara się dziewczyna Gdzieś mam podobną mapkę, ale czarno-białą Oczywiście w moim regionie są, ale nie wiadomo gdzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Oj stara się dziewczyna Gdzieś mam podobną mapkę, ale czarno-białą Oczywiście w moim regionie są, ale nie wiadomo gdzie Może robie offtopa ale Tobie Heimdall nalężą się wielkie brava za to co robisz teraz na forum. Tak powinien wyglądać przykładny Moderator Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Może robie offtopa ale Tobie Heimdall nalężą się wielkie brava za to co robisz teraz na forum. Tak powinien wyglądać przykładny Moderator Ja... :: Dziękuję, a żeby nie było offtopu, to: Z książki o owadożerkach, prof. Podbielkowskiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Też mam tą książke niestety jest tam dużo błędów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 hm, to u mnie są tłustosze? rozejrzę się Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Według obydwu mapek to koło mnie powinno być "zatrzęsienie" tłustoszy i pływaczy, ale narazie nic nie spotkalem. Poszukam może w lecie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grieg Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 No prosze to chyba nawet są w woj. Lubuskim!!! Nie widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 13 Września 2007 Share Napisano 13 Września 2007 mi babcia mówiła ze u niej na łące są rosiczki (ale to u jej rodziców ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi