ozii Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Witam wszystkich, W ten weekend wyjezdzam na wakacje ale w przyszla niedziele pojawie sie w Wawie, i na 99.9% zostaje tam na noc, i w poniedzialek planuje odwiedzic sklep, tak sobie pomyslalem, ze bylo by milo gdyby pojawili sie rowniez inni forumowicze :-) Narazie nie jestem w stanie powiedziec o ktorej konkretnie godzinie odbylo by sie spotkanie ale napewno miedzy 11, a 15. Jezeli ktos moglby sie pojawic to bardzo prosze o info ponizej :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Ja mógłbym Teraz na 100% wpadne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 postaram sie wpaść ale nie obiecuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Nie no, robcie zbiorki jak ja jestem w wawie albo nie pracuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Mehi za dziś to foch, a można coś w sierpniu wyszpacic ale takiego więkrzego z tego co dziś Łukasz mówił to jakieś nowe rośliny będa po 21 sierpnia i ja to jade okolo 25 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 koniec wakacji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 30 Lipca 2007 Autor Share Napisano 30 Lipca 2007 krotko piszac, bylem ale na nikogo nie trafilem, w sumie to i tak z ojcem taka wersje zakladalem wiec nic sie nie stalo bo glownie to po rosliny jechalem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sintawati Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 krotko piszac, bylem ale na nikogo nie trafilem, w sumie to i tak z ojcem taka wersje zakladalem wiec nic sie nie stalo bo glownie to po rosliny jechalem ja też byłam na małych zakupkach:) dopiero dzisiaj trafiłam na ten temat(nawet nie wiedziałam, że miało być jakieś spotkanie), ale rzeczywiście nikogo nie było pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 no ozzi miałes sie odezwać że bedziesz na 100% no jak sie umawiać z Tobą jak byś napisał sms to bym wpadł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi