Gość Nepenthes Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam Mam pytanie: kiedy będzie następna giełda w rybnickim ekonomiku? Z góry dziękuję Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Potwierdzam, że Giełda w Rybniku jest 8 września Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Będziemy Tzn. ja i Nwankwo Kogoś spotkamy ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Zapewne mnie, choć jeszcze nie wiem jak z transportem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadeo Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 i ja tam na 100 % będę... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexterxx Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Duże prawdopodobieństwo, że będe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzapgorecki Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Czy moglibyscie napisać, czy na tej giełdzie są w miarę konkurencyjne ceny? Chciałbym kupić kilka egzemplarzy i jest to w miarę istatno dla mnie informacja. Za MIŁĄ odpowiedź z góry dziękuję. troszkę poczytałem o tej giełdzie na stronce szkoły, przyznam, ze frekwencja oszałamiająca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Czy NEPENTI będzie na giełdzie? Inaczej nie wiem czy jechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberciarz Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o rośliny mięsożerne będziemy mieli ładny towarek na giełdzie, oczywiście w cenach lekkich dla portfela Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzapgorecki Napisano 24 Sierpnia 2007 Share Napisano 24 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o rośliny mięsożerne będziemy mieli ładny towarek na giełdzie, oczywiście w cenach lekkich dla portfela Dzieki. To duży argument za tym, żęby udać sie na giełdę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Dzieki. To duży argument za tym, żęby udać sie na giełdę. Dla mnie jednak najważniejsze jest poznać nowych ludzi a nie kupić rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz1990 Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 a to ja tez przyjade :D:D:D:D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Temat przypięty i posprzątany Raczej się pojawię z Albertem i kolegą Zaparszam na gg co dow wymiany jakby ktoś chciał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nepenthes Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) Jak to dobrze mieszkać koło Rybnika... Będę na pewno, przecież nie opuszczę giełdy tak blisko mnie. Gdyby ktoś był zainteresowany kupnem heliamfor lub dzbaneczników (takich, których nie ma nepenti oczywiście ) to proszę się ze mną skontaktować. ------------------------------ Aktualizacja! Będę miał stolik, głównie z muchołówkami i rosiczkami, będą gatunki rzadkie i pospolite, wszystko po niskich cenach! Można rezerwować rośliny, napiszcie, a powiem wam jakie dokładnie gatunki będzie można u mnie kupić. P.S. Będzie nawet H. neblinae!!! Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Nepenthes Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 8 Września 2007 Share Napisano 8 Września 2007 No i już po Po raz pierwszy błem na tak małej giełdzie Fajnie pogadałem z paroma osobami, wymieniłem pare zdań z znajomymi od ptaszników Ogólnie oceniam na + Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi