jkwiatek Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 A mianowicie : Czy ktoś próbował zorganizować jakąś giełdę terratystyczną ? a teraz : -musze byc osobą mającą zarejestrowaną jakąś działalność- znajdzie sie - miejsce (hala sportowa)- trzeba pomyśleć - zezwolenie od powiatowego lekarza weterynarii tu - i trzeba weta przekonać ( jak mawiają dla chcącego nic trudnego -jakis sponsor i gwarancja ze przyjadą sprzedający i kupujący- tu mysle + znajda sie A teraz potrzebuje ludzi do współpracy bo ja 18 nie mam ;/ Ktoś kto pomoże z organizacją itp załatwienie hali z weterynarzem pogadam za tyga jak w warszawce będę .. Wiec piszcie co i jak : Na razie zadeklarował sie pomóc Kolega z tcp i Nepenti Prosze o wypowiedzi ludzi którzy mogą sie przyczynić do powstania tej giełdy jeszcze dodam : Jak ktoś zna jakąś sale gimnastyczną do wynajęcia w dobrym miejscu warszawy( dobry dojazd z pkp) to niech pisze. I jak ktoś zna weterynarza od gadów który zadbał by na giełdzie o zdrowie zwierzaków Prosze o cenne rady dotyczące organizacji Pozdrawiam jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Ja znam bardzo dobra weterynarz od gadow - dr. Maluta. Ale za darmo to zaden weterynarz pracowac nie bedzie. Ludzie organizujacy tez nie beda za free latali i pilnowali. Ja zawsze moge pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Ludzie spokojnie Chodzi o to żeby wynająć weta itp a ludzie którzy pomagają przy organizacji robią to za free z własnej nie przymuszonej woli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogrodnik1992 Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 Chętni pomoge przy poszukiwaniach hali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 A mianowicie : Czy ktoś próbował zorganizować jakąś giełdę terratystyczną ? Nie ukrywam, że naprawdę poprawił mi humor taki temacik a teraz : -musze byc osobą mającą zarejestrowaną jakąś działalność- znajdzie sie - miejsce (hala sportowa)- trzeba pomyśleć - zezwolenie od powiatowego lekarza weterynarii tu - i trzeba weta przekonać ( jak mawiają dla chcącego nic trudnego -jakis sponsor i gwarancja ze przyjadą sprzedający i kupujący- tu mysle + znajda sie Myślisz, że to tak prosto? :: Ale idea ładna, powodzenia! ps. sam osobiście znam ludzi wielu ludzi, w tym weterynarzy czy sprzedawców Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mehi Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 kwiatek, mi chodzilo o to ze jesli wynajmiesz hale to nie puszcza cie tam samopas. Musi byc ktos kto to pilnuje w stylu ochroniaza ale nie takiego znajomego tylko od osoby wynajmujacej. A taka osoba nie lata za free. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 kwiatek, mi chodzilo o to ze jesli wynajmiesz hale to nie puszcza cie tam samopas. Musi byc ktos kto to pilnuje w stylu ochroniaza ale nie takiego znajomego tylko od osoby wynajmujacej. A taka osoba nie lata za free. spokojnie narazie niech wet sie zgodzi i hala bedzie i jacyś sponsorzy ochroniarze - kumpli mam z ochrony wiec sie pogada jak cos Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 25 Września 2007 Share Napisano 25 Września 2007 A teraz potrzebuje ludzi do współpracy bo ja 18 nie mam ;/ Czyli ktoś musi za Ciebie wziąć odpowiedzialność. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 25 Września 2007 Autor Share Napisano 25 Września 2007 Czyli ktoś musi za Ciebie wziąć odpowiedzialność. Nie bardzo Nie organizuje tego ja tylko .. Ludzie z tcp i Łukasz wiec ludzie po 18 sa tylko teraz jakoś trzeba sie zgrac i poszukac wszystkiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi