bronx Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 Moja Muchołówka puścila pęd kwiatowy. Zostawie go jeszcze nie mialem kwitnącej muchołówki w zime:D (tak wogule to nie wiem po co ten post :P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 15 Listopada 2007 Share Napisano 15 Listopada 2007 bronx odetnij, obejrzysz kwiatki na wiosne, a roslina nie ucierpi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 tak żeby nie zaśmiecać to napiszę że moja też zaczyna puszczać pęd, troszeczke go już widać i mam takie pytanie, bo wiem że to nienajlepsze wyjście zostawić ten pęd, więc pomyślałem, żeby sobie rozmnożyć, więc jaką długość musi mieć ten pęd aby go odciąć? i czy dobrze wiem, że kawałek takiego pędu należy włożyć do torfu (jeśli tak to ile?)? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 Czy tak trudno użyć opcji szukaj? Wszystko można znaleźć w tym wątku: http://nepenti.pl/forumpl/index.php?showto...amp;#entry60979 pęd powinien mieć ok. 2cm długości Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fawin Napisano 16 Listopada 2007 Share Napisano 16 Listopada 2007 ok, dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi