Sathis Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Witam, odkryłam że mam trochę robaczkow w doniczkach- roslinom nic sie nie dzieje bo to chyba ziemiorki w niewielkiej ilosci i cos jesszcze czego nie umiem zidentyfikowac. Rozejrzalam sie po garazu i znalazlam dosc wszechstronny srodek jakim jest Confidor® firmy Bayer- czy stosowal go ktos na roslinach owadozernych? Jakie macie doswiadczenia? U mnie problem wystepuje takze w terrarium - co prawda mysle ze z mniejszymi larwami poradza sobie plywacze, niemniej jednak dopytac warto W terra stosujemy duuuzo mniejsze stezenie chyba niz w doniczkach gdyz ta woda pozostanie w obiegu az calkiem nie zostanie zuzyta- ciezko wylac jak w przypadku doniczki. Najwazniejsze jednak czy Confidor sie nada i czy owadozerow nie wysle do krainy wiecznych lowow razem z ziemiorkami, a przy okazji nie przyprawi mnie o zawal pozdro Sathis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Po przeczytaniu: http://www.bayercropscience.pl/strony/1/i/64.php wnioskuje ,że jest to standardowy środek.Co prawda ma małe spektrum działania ale dla naszych roślinek straczy:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 4 Grudnia 2007 Share Napisano 4 Grudnia 2007 Sathis - testuj i pisz jak działa na pewno sie przyda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sathis Napisano 4 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2007 no wlasnie czytalam strone bayer i pasowalo, ale cholercia testowac na wlasnej skorze to troche hmm hardcore potestuje na pigmejkach a jak cos to Jareczek wysle mi nowe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi