Dorian Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 (edytowane) Chciałem Wam pokazac zdjęcia moich roślin. Bede bardzo wdzięczny za komentarze i wpropozycje co mogę zmienic:) I teraz po kolei nazwy:); -Drosera Capensis -Drosera Aliciae -Dzbanek od Ventraty;d -Środek muchołowki Regular Form -Muchołówka Regular form- troche uboga, ale jak przyjdzie wiosna powinna byc ok:) -Drosera Madagascariensis -Drosera Spatulata -Kolejna Drosera Spatulata:) -Muchołówka Red Dragon -Drosera Capensis Alba -Drosera Dielsana -Kolejna Drosera Madagascariensis -Dzbanecznik Ventrata Edytowane 30 Stycznia 2008 przez koma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyta1977 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Twoja capensis to chyba taka sama jak moja :glare: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Nie nie, tutaj capensisy to na prawde capensisy, może perspektywa niektórych lisci troche myli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi