Heimdall Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Witajcie Cała zabawa polega na "złorzeniu" siebie z przymrużeniem oka, tak jak postacie z South Parku Potem zapisujemy np. w Paincie i umieszczamy na imageshack, photobucket albo po prostu jako załacznik Adres stronki (polecam IE albo Operę): http://www.sp-studio.de/ Heimdall Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 ja to ja nie no nie znalazłem siebie Heim ale Ty w realu jesteś identyczny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 Starałem sie, żebym na obrazku wyglądał jak w realu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davvid Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 miki.bmp A to ja :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 A jakbyście byli łaskawi zrobić bardziej zbliżone do Was Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklerw Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Niezła zabawa. To coś poniżej to wręcz idealna kopia mnie : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 dobra teraz prawdziwy ja gitarki nie przewidzieli basowej i nie widać znaczka na bluzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobinCook Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 Jako bliźniak mam wiele twarzy...oto jedna znich (ściśle kompilacja kilku;)) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 sorry za ten wycinek na górze z lewej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi