gryzon Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 (edytowane) Moje malutkie owadożerki: Jakaś mała muchołówka... Mała D.M. 'red-dragon' Jakaś muchołówka... D.M. red-green, która właśnie kwitnie Pędy kwiatowe moich D.M. red-green Darlingtonia californica Cephalotus Chyba malutkie D. spatulata Siewki D. pulchella nitidula wyrośnięte z gemmae D. coccicaulis klon 1 D. binata D. capensis ' alba' D. capensis S. swaniana Moja mała S. purpurea po zimowaniu P. weser zajadający muche Edytowane 27 Lutego 2008 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Bardzo sympatyczne roślinki, szkoda tylko, że dałaś kwitnąć d.m.Czy ten cephalotus to ode mnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 27 Lutego 2008 Autor Share Napisano 27 Lutego 2008 tak, od ciebie Zawsze daje kwitnąć młodym roślinkom. Teraz cały czas wklejam nowe fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 27 Lutego 2008 Share Napisano 27 Lutego 2008 Śliczne pierwsze zdjecie capensis - powinnaś dać na Roślinę Miesiąca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 27 Lutego 2008 Autor Share Napisano 27 Lutego 2008 Mały P. gracillis x moctezumae Mała P. tina wyhodowana z listka P. weser, też z listka S. stevensii S. purpurea ssp. purpurea Po zimowaniu S. flava var. atropurpurea x purpurea ssp. venosa Malutkie dzbanuszki moich N. ventrata N. hookeriana I jeszcze raz D. capensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 28 Lutego 2008 Share Napisano 28 Lutego 2008 A właśnie, jakim aparatem robisz fotki?Zdjęcia są naprawde bardzo ładne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 29 Lutego 2008 Autor Share Napisano 29 Lutego 2008 (edytowane) A właśnie, jakim aparatem robisz fotki?Zdjęcia są naprawde bardzo ładne No cóż..wiesz, moja sisterka jest w klubie aparatowym i sobie kupuje różne specjalne obiektywy. Nikon D80 z obiektywem do zdjęć...makro... Ps. prosze o identyfikacje niektórych roślinek Edytowane 29 Lutego 2008 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Jeszcze raz bardzo prodze o identyfikacje niektórych owadożerów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Chyba spatulata to capensis, zdjęcia muchołówek nie nadają się do identyfikacji roslin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) kolejna porcja: Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes x 'ventrata' Nepenthes 'hookeriana' Sarracenia flava var. atropurpurea x purpurea ssp. venosa Sarracenia swaniana Sarracenia mitcheliana Sarracenia stevensii Sarracenia nie wiem jaka i prosze o identyfikacje Sarracenia flava var. atropurpurea x purpurea ssp. venosa...albo, jak kto woli-potworek Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez gryzon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReD-GreeN Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 No cóż..wiesz, moja sisterka jest w klubie aparatowym i sobie kupuje różne specjalne obiektywy. Nikon D80 z obiektywem do zdjęć...makro... Ps. prosze o identyfikacje niektórych roślinek To ten co tobi fotki marko od 1cm? To kompakt jest co? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 To ten co tobi fotki marko od 1cm? To kompakt jest co? ?? może, ale ja się nie znam. w każdym razie ma jakieś specjalne obiektywy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi