Tom Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 (edytowane) tak sobie oglądałem gady-gady i znalazłem sztucznego dzbanecznika Edytowane 17 Marca 2008 przez Tom Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koma Napisano 17 Marca 2008 Share Napisano 17 Marca 2008 Tandeta Nie wiem ja ludzie mogą wstawiać np. gady, płazy i rybki do tego całego plastiku .... Żenada :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody-hodowca Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie ma to co prawdziwe roślinki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 A ja uważam ze jak ktoś już daje sztuczne roślinki do terra to może to być fajna alternatywa na kryjówkę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 widziałem to coś na żywo ;p nie wziął bym takiego szajsu za darmo Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi